Kezelések, terápiák
Thumper-kezelés

A masszázsgépek piacán nem véletlenül a Thumper termékeké a vezető szerep. Valamennyi forgalomban lévő masszírozógéppel összehasonlítva egyértelműen ezek a legeredményesebben használható és legmegbízhatóbb eszközök.

Praktikus kialakításuknak köszönhető, hogy a Thumper gépekkel otthon is bárki kényelmesen kezelheti saját magát. Az alaptípus eredetileg mégis a szakemberek számára készült el, és az ő munkájukat azóta is eredményesen segíti a Thumper termékcsalád.

A terapeuta persze nem pontosan ugyanúgy alkalmazza a masszázsgépeket, ahogyan az önmagát kezelő felhasználó. A szakember számára mindig kéznél lévő segédeszközt jelentenek, amelyekkel – ha szükséges – komplexebbé teheti a saját módszerét. Működési elvük a manuálterápia valamennyi irányzatával összehangolható. Munkánk során a Thumper masszázsgépek gyakran bizonyulnak nélkülözhetetlen segítőknek.

A Thumper masszírozógépek otthoni önkezelésre és a terapeuta munkájának segítésére egyaránt kiválóan alkalmasak. A termékcsalád tagjai működési elvüknek, megbízható minőségüknek és tartósságuknak köszönhetik egyedülálló piaci sikerüket.

A Thumper készülékek nemcsak a felszíni izmokat mozgatják át, hanem függőleges lökéshullámaikkal a legmélyebb izomrétegekben is kifejtik hatásukat.

Valamennyi darab minőségi alapanyagokból készül, és a termékeket kézzel szerelik össze. Az egyik legközkedveltebb típus a Maxi Pro kétkezes masszázsgép. A 3,2 kg súlyú készüléket csak irányítani kell, anélkül hogy rányomnánk a kezelt felületre. Lökésszerű impulzusainak 95%-a a mély izomrétegekben hat. A gép erejét, a kezelés intenzitását használat közben is változtathatjuk a fordulatszabályozóval.

Az egykezes Mini Pro masszázsgép az önkezelés kényelmes és igen hatékony eszköze. Könnyen magunkkal vihetjük bárhová (a súlya mindössze 1,4 kg), és bármilyen testhelyzetben (ülve, állva, fekve) alkalmazható. Másodpercenként 20-40 lökéshullámra képes. A legmélyebb izomrétegekben is kifejti hatását.

A Versa Pro multifunkcionális masszázskészülék. Hétféle programja között mindenki megtalálhatja a számára épp legkedvezőbb hatásút. A derék, a karok, a comb, a lábszár, a talp masszírozására egyaránt használhatjuk.

A Thumper Sport készülék gyors segítséget jelenthet a nyaki és hátfájdalmak ellen. Hosszú nyelével a test bármely részéhez könnyen hozzáférhetünk. A praktikus kialakítású, 1,4 kg súlyú gépet bárhová magunkkal tudjuk vinni. Sportoláskor, utazáskor vagy a munkahelyen plusz biztonságérzetet ad, ha nálunk van egy Thumper Sport masszázsgép. Ha otthon kezeljük vele magunkat, sokoldalú képességeit még inkább kihasználhatjuk.

A kanadai gyártmányú Thumper masszázsgépek mindegyikéről elmondható, hogy saját kategóriájukban a legmagasabb színvonalat képviselik. Bármelyiket választjuk közülük, az egyedülálló hatásfok garantált.