Masszázstanfolyamok
Yumeiho® masszázstanfolyam (I.-II. szint egyben)
Az I. és II. szintet egy tanfolyam keretén belül, illetve külön-külön is oktatjuk.
  • Következő tanfolyam indítási időpontja: 2021. május 8. (szombat) 09.00
  • Időtartam: 3x2 nap + 2 gyakorló nap (a gyakorló napot a csoport közösen jelöli ki)
  • Képzési napok: 2021. május 8-9., 15-16., 22-23.
  • A képzési napok mindig szombatra és vasárnapra esnek, 09:00-től kb. 17.00 - 18:00-ig

Tanfolyam jelentkezés

* Kötelezõ mezõk


Yumeiho - I. szint (különálló modulként)

A tanfolyam díja: 70.000,- Ft
Japán I. oklevél - 100 USD

Yumeiho - II. szint (különálló modulként)

A tanfolyam díja: 70.000,- Ft
Japán II. oklevél - 200 USD

Tanfolyam díja (I. és II. szint egyben, 10.000 Ft kedvezménnyel)

130.000 Ft + japán oklevelek (+300 USD)
(Yumeiho I. oklevél: 100 USD, Yumeiho II. oklevél: 200 USD)
Ez esetben a tanfolyam díja 2 részletben is fizethető: 2 x 65.000,- Ft.
A japán oklevelek árát egy összegben kell fizetni (300 USD)

Jelentkezés: 15.000 Ft előleg befizetésével.

OTP BANK 11713005-20602006-00000000
Lukszics Ernő

Részletfizetési lehetőség

2 x 70.000 Ft (két részletben történő fizetés esetén)

Kedvezmény

Ha korábban nálunk végzett egyéb tanfolyamot: -10.000 Ft

Csoport létszám:

max. 10 fő

Helyszín

Budapest XIII. kerület Frangepán utca 7 (Forrás Zrt. irodaház)

Közlekedés

M3 metro Árpád-híd megállójától 5 perc séta

Parkolás

Az irodaház előtt az utcán (hétvégén ingyenes)

A Yumeiho® több mint száz - meghatározott sorrendű - masszázsfogásból áll. Ez a tradicionális japán technika az egész test kezelésére kiterjedő módszer, amely a mozgásszervi panaszok egyik hatékony és eredményes alternatív gyógymódja.

Tanfolyamunk biztosítja jelentkezőink számára, hogy a módszer megértéséhez szükséges elméleti ismereteket és az alkalmazáshoz elengedhetetlen gyakorlatot megszerezze. A részt vevők minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy a részleteket is megértsék és megtanulhassák, hiszen a cél az, hogy mindannyian hiánytalanul birtokában legyenek az átadható ismereteknek.

A Yumeiho® masszázs alkalmazható más tanult módszerek kiegészítésére, szakmai tudásunk bővítésére, de az is megtanulhatja, aki csak otthoni vagy baráti körben történő segítségnyújtásra kívánja használni. A hivatásszerű alkalmazása természetesen hosszabb gyakorlást igényel, de az alapok a tanfolyam időtartama alatt megszerezhetők.

A módszert úgy oktatjuk, hogy a nálunk végzett hallgatók számára a Yumeiho® ne csak egy keretek közé szorított és rutinszerűen ismétlendő, kötött mozdulatsorokból álló „masszázstechnika” legyen, hanem idővel a Yumeiho® mesterévé is válhassanak. Ezért a módszer elsajátításán túl tanulóink - a szakmai kompetencia határain belül – betekintést nyerhetnek többféle állapotfelmérő és diagnosztikai módszerbe, megismerhetik a leggyakoribb mozgásszervi panaszok lehetséges okait, tünetegyütteseit, valamint azt, hogy mi történik pontosan a szervezetben a kezelés során. Ezzel a szemléletmóddal könnyebben megérthető, hogy mit, miért csinálunk.

Hallgatóinknak azokat az „apró” részleteket is megmutatjuk (pl.: a masszázs üteme, ritmusa, mélysége, a terapeuta elhelyezkedése, testsúlyának optimális kihasználása, , …stb), amelyektől olyan Yumeiho® masszőrré válhatnak, akiknek a vendégeik szívesen adják tovább a nevét. A biztos alapok birtokában a többi már elszántság és kitartó gyakorlás dolga.

Már a tanfolyam első napjától arra törekszünk, hogy hallgatóink mielőbb beépíthessék saját praxisukba a módszert. Az ízületek mozgásterjedelmének javítására, a hibás ízületműködés helyreállítására alkalmazható fogások, tovább növelik az önálló munka eredményességét és hatékonyságát.

VIZSGA – OKLEVÉL

Jóllehet a vendégeket elsősorban nem a papír érdekli, hanem a kezelés eredményessége, mégis érdemes a tudást szabályos tanfolyami keretek között megalapozni.
A tanfolyam utolsó napján nemzetközi engedéllyel rendelkező vizsgáztató előtt történik a vizsgázás. Sikeres vizsgák esetén a tokiói YUMEIHO® központ által kiállított, japán oklevelet kapnak hallgatóink, az adott szintnek megszabott árért.
(Yumeiho I. szint – japán oklevél ára: 100 USD)
(Yumeiho II. szint – japán oklevél ára: 200 USD)

OKTATÁSI ANYAGAINK

A módszer elméleti alapjainak és azok összefüggéseinek megértését sokféle szemléltetőeszközzel segítjük (anatómiai ábrák, modellek…stb).
Minden jelentkezőnk az első napon megkapja a színes képsorozattal és részletes magyarázó szöveggel ellátott segédanyagot, valamint egy CD-t, amelyek lehetővé teszik az otthoni gyakorlást, a fogásnemek, mozdulatok pontosítását, a részletek felelevenítését.
A CD anatómia ábrákat, szakmai képeket, folyamatábrákat, 3D animációkat és videókat, továbbá Saionji Masayuki - eredeti - oktatási céllal készült filmjét is tartalmazza.

Mindezeket a tanfolyam díja magában foglalja.

Esetenként lehetőség van egyéni időbeosztással is elvégezni a tanfolyamot. (Személyes egyeztetés szükséges.)