Masszázstanfolyamok
Yumeiho® masszázstanfolyam (III. szint- haladó)
  • Következő tanfolyam tervezett indítási időpontja:    2019. április 6. (szombat 09.00 óra)
  • Időtartam: 3 x 2 nap
  • Képzési napok: április.6-7., 13-14.; május 4-5. (szombat-vasárnap, 09.00 - 17.00)

Tanfolyam jelentkezés

* Kötelezõ mezõk


Tanfolyam díja

90.000 Ft + japán oklevél 400 USD

Részletfizetési lehetőség

2 x 45.000 Ft (két részletben történő fizetés esetén)

Kedvezmény

Ha korábban nálunk végzett egyéb tanfolyamot: -10%

Csoport létszám:

max. 10 fő

Oklevél - vizsga

A vizsgázni nem kötelező, de lehetőség van rá. Sikeres vizsga esetén a japán Yumeiho® központ által kiállított és pecséttel ellátott oklevél szerezhető (+400 USD)

Helyszín

Budapest XIII. kerület Frangepán utca 7 (Forrás Zrt. irodaház)

Közlekedés

M3 metro Árpád-híd megállójától 5 perc séta

Parkolás

Az irodaház előtt az utcán (hétvégén ingyenes)

A Yumeiho® nemzetközi szabályrendszerében a III. szint elsajátításának feltétele az I.- II. szint megléte, és legalább egy év gyakorlattal eltöltött idő.

Míg az I.-II szint az „alapok” elsajátítását jelenti - elméleti és gyakorlati szinten egyaránt - értelemszerűen a III. fokozat a nehezebb technikai elemeket és fogásokat tartalmazza, valamint tovább részletezi a módszer elméleti alapjait.

Az oktatást igyekszünk magas szakmai szinten tartani, így az anatómiai ismeretek elsajátítására, a biomechanikai összefüggések megértésére és a klinikum tárgyköréhez tartozó tünetek, tünet együttesek felismerésére fokozott hangsúlyt fektetünk.

Számunkra a legfontosabb az, hogy a nálunk végzett hallgatók a későbbi munkájuk során a maximálisan ki tudják használni ebben a kiváló technikában rejlő gyógyító lehetőségeket, mindemellett egzakt módón megtudják ítélni a szakmai kompetenciájuk határait

VIZSGA – OKLEVÉL

A vizsga ezen a szinten sem kötelező, a tanfolyam anélkül is elvégezhető, de aki már idáig eljut és a későbbiekben is komolyan szeretne ezzel a módszerrel dolgozni annak egy ilyen szintű tudást mindenképpen érdemes megkoronázni és hivatalossá tenni a japán oklevéllel.
Yumeiho® III. - a japán oklevél ára: 400 USD