Érdeklődés: +36 20 224 8254

Kezelések, terápiák

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs általában orvosi javaslatra történő gyógyító célú kezelések sorozatát jelenti, többnyire egyéb fizioterápiás kezelésekkel kombinálva.

Az első orvosi szempontból megfelelő és természettudományos alapokra helyezett feljegyzések a holland származású Johann Georg Mezger (1838-1909) orvos és gyógytornásztól származnak. A masszázs, mint fizikai inger a szervezetre alapvetően kétféleképpen hat: serkent és lazít, emellett általános gyógyító hatása is van. Élénkíti a vérkeringést a bőrben és a bőr alatti szövetekben, s ellazító, megnyugtató, közérzetjavító hatása van. A masszírozás végezhető simításokkal, dörzsöléssel, gyúrással, rezegtetéssel, ütögetéssel valamint húzó, nyújtó mozdulatokkal kiegészíthető.

A kezelés ára:

Időtartam: 50 perc

12 000 Ft

Helyi terápiás felhasználás mellett reflektórikus, reflex-zónák szerinti masszírozás is használatos. Ide soroljuk a kötőszöveti-, szegment- és periosteális (csonthártya) masszázst. Szakképzett terapeuták széles körű elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek a kezelések hatékony és biztonságos kivitelezéséhez.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.