Érdeklődés: +36 20 224 8254

Kezelések, terápiák

Yumeiho masszázs

A yumeiho masszázs rendszerét a régi keleti hagyományok alapján Saionji Masayuki (1943−2005) japán mester dolgozta ki. A több mint 100 fogásnemből álló komplex módszer prevencióként és gyógymódként egyaránt eredményesen alkalmazható.

A yumeiho az emberi test vázrendszerének optimális szimmetriájához viszonyítja a különböző elváltozásokat. A szimmetria megbomlása súlyponteltolódást okoz. Ha az eredeti, szabályos statika megváltozik, a szervezet próbál az új helyzethez alkalmazkodni, és igyekszik kompenzálni mindazt, ami számára természetellenes. Ha másképp nem megy, kényszerűségből új, szabálytalan súlypontokat talál. Ennek következtében egyes izomcsoportokra túl sok terhelés jut, és így azok merevebbek lesznek, az ízületek mozgástartománya pedig csökken. A yumeiho masszázsfogásaival a feszessé vált izmok kilazíthatók, és a kimozgató fogásoknak köszönhetően az ízületek is visszanyerhetik szabadságukat. A teljes sikert persze az jelenti, ha a vázrendszer szimmetriájának visszaállításával megszűnnek a súlyponteltolódások. A yumehio legtöbbször erre is képes.

A kezelés ára:

Időtartam: 45 perc

20 000 Ft

yumeiho masszázs
yumeiho masszázs
yumeiho masszázs
yumeiho masszázs
yumeiho masszázs

A kezelés irányai a meridiánokhoz (energiacsatornákhoz) igazodnak, ezért a yumeiho számtalan esetben minden más módszernél kedvezőbb hatásúnak bizonyul. Energiacsatornákat persze egyéb technikák is érintenek, de egyik sem annyira komplexen, mint a yumeiho masszázs.

Ha a testünk szimmetrikussá válik, az izmaink és kötőszöveteink kellőképpen lazák, és az ízületeink szabadon mozognak, nem csak a mozgásszervrendszeri panaszoktól szabadulhatunk meg. A tökéletes vérkeringés és akadálytalan energiaáramlás általában is képes megvédeni minket a komolyabb betegségektől.

yumeiho masszázs

Érdeklődés a Yumeiho masszázsról vagy időpontfoglalás Yumeiho masszázsra:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.