Érdeklődés: +36 20 224 8254

Masszázstanfolyamok

Yumeiho masszázstanfolyam III. szint

Következő tanfolyam indítási időpontja: 2024. szeptember 7.

Időtartam: 2 nap

Képzési napok: 2024. szeptember 7-8. 14-15., 21-22.
A képzési napok mindig szombatra és vasárnapra esnek, 09:00-től kb. 17.00 - 18:00-ig

A tanfolyam min. létszáma 5 fő - max. létszám 8 fő.

Jelentkezni 15.000 Ft előleg befizetésével lehetséges az alábbi bankszámlára. A jelentkezés csak ebben az esetben érvényes. Enélkül a helyet nem tudjuk garantálni.
Amennyiben a tanfolyam nem indul, a befizetett előleget visszautaljuk!
A helyfoglalás az előlegek beérkezésének sorrendjében történik.
14 napon belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni a terem bérleti díja miatt.


Lukszics Ernő EV
OTP Bank: 11713005-20602006-00000000
Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 2.

Jelentkezés:

Árak

Yumeiho III. szint képzés díja:
130.000 Ft
Japán oklevél - 400 USD

Részletfizetési lehetőség:
2 x 70.000 Ft (két részletben történő fizetés esetén)

Oklevél, vizsga:
A Yumeiho III. szintű tanfolyam vizsgával zárul.

Helyszín

Budapest XIII. kerület Frangepán utca 7.
(Fókusz Irodaház - 2. emelet, 209-es szoba)

Közlekedés

M3 metro Árpád-híd megállójától 5 perc séta.

Parkolás

Az irodaház előtt az utcán (hétvégén ingyenes).

Vélemények

Nagyon örülök, hogy Rátok találtam, a legjobb döntés volt a YUMEIHO. Nem is gondoltam, hogy ilyen komplex technikát kapunk a kezünkbe. Mindamellett, hogy gyakorlatias az oktatás, hiánypótló a hozzátartozó részletes anatómia! Masszőrként rengeteg új hasznos dolgot tanultam. Az oktatás színvonala abszolút tükrözi a szakma iránti elkötelezettséget mindkettőtök részéről! Köszönöm, hogy ott lehettem! Még találkozunk!

Ernő, Tomi! Nagyon köszönöm nektek ezt a tanfolyamot. Egy igazán összeszokott, páros, akik olyan szintű elméleti és gyakorlati oktatást nyújtanak, ami nagyon ritka. Nehéz objektíven véleményt írnom róla, mert engem teljesen magával ragadott. Ha ezzel a tudással és kezeléssel csak a közvetlen környezetemnek segítek, már akkor is bőven megérte, de így pár nap elteltével is elégedett és egészségesebb kliensekről tudok beszámolni. Egyszerűen imádom a YUMEIHO-t!

Kedves Ernő és Tamás!

Szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget és útmutatást, számomra -előképzettség nélkül - is érthetően magyaráztátok el az elméletet, és mutattátok meg a gyakorlati részt is!

Nagyon jó volt a hangulat, csak úgy repült az idő! :)

Köszönöm!

A tanfolyam részletei

A Yumeiho® nemzetközi szabályrendszerében a III. szint elsajátításának feltétele az I.- II. szint megléte, és legalább egy év gyakorlattal eltöltött idő.

Míg az I-II szint az „alapok” elsajátítását jelenti - elméleti és gyakorlati szinten egyaránt - értelemszerűen a III. fokozat a nehezebb technikai elemeket és fogásokat tartalmazza, valamint tovább részletezi a módszer elméleti alapjait.

Az oktatást igyekszünk magas szakmai szinten tartani, így az anatómiai ismeretek elsajátítására, a biomechanikai összefüggések megértésére és a klinikum tárgyköréhez tartozó tünetek, tünet együttesek felismerésére fokozott hangsúlyt fektetünk.

Számunkra a legfontosabb az, hogy a nálunk végzett hallgatók a későbbi munkájuk során a maximálisan ki tudják használni ebben a kiváló technikában rejlő gyógyító lehetőségeket, mindemellett egzakt módón megtudják ítélni a szakmai kompetenciájuk határait

VIZSGA, OKLEVÉL

Jóllehet a vendégeket elsősorban nem a papír érdekli, hanem a kezelés eredményessége, mégis érdemes a tudást szabályos tanfolyami keretek között megalapozni. A tanfolyam utolsó napján nemzetközi engedéllyel rendelkező vizsgáztató előtt történik a vizsgázás. Sikeres vizsgák esetén a tokiói YUMEIHO® központ által kiállított, japán oklevelet kapnak hallgatóink, az adott szintnek megszabott árért.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.