Érdeklődés: +36 20 224 8254

Kezelések, terápiák

Thumper-kezelés

A masszázsgépek piacán nem véletlenül a Thumper termékeké a vezető szerep. Valamennyi forgalomban lévő masszírozógéppel összehasonlítva egyértelműen ezek a legeredményesebben használható és legmegbízhatóbb eszközök.

Praktikus kialakításuknak köszönhető, hogy a Thumper gépekkel otthon is bárki kényelmesen kezelheti saját magát. Az alaptípus eredetileg mégis a szakemberek számára készült el, és az ő munkájukat azóta is eredményesen segíti a Thumper termékcsalád.

Thumper masszázsgép

A Thumper kezelés ára (gépi mélyizom massszázs):

Időtartam: 30 perc

10 000 Ft

Thumper masszázsgép

A terapeuta persze nem pontosan ugyanúgy alkalmazza a masszázsgépeket, ahogyan az önmagát kezelő felhasználó. A szakember számára mindig kéznél lévő segédeszközt jelentenek, amelyekkel – ha szükséges – komplexebbé teheti a saját módszerét. Működési elvük a manuálterápia valamennyi irányzatával összehangolható. Munkánk során a Thumper masszázsgépek gyakran bizonyulnak nélkülözhetetlen segítőknek.

A Thumper masszírozógépek otthoni önkezelésre és a terapeuta munkájának segítésére egyaránt kiválóan alkalmasak. A termékcsalád tagjai működési elvüknek, megbízható minőségüknek és tartósságuknak köszönhetik egyedülálló piaci sikerüket.

A Thumper készülékek nemcsak a felszíni izmokat mozgatják át, hanem függőleges lökéshullámaikkal a legmélyebb izomrétegekben is kifejtik hatásukat.

Valamennyi darab minőségi alapanyagokból készül, és a termékeket kézzel szerelik össze. Az egyik legközkedveltebb típus a Maxi Pro kétkezes masszázsgép. A 3,2 kg súlyú készüléket csak irányítani kell, anélkül hogy rányomnánk a kezelt felületre. Lökésszerű impulzusainak 95%-a a mély izomrétegekben hat. A gép erejét, a kezelés intenzitását használat közben is változtathatjuk a fordulatszabályozóval.

Thumper masszázsgép
Thumper masszázsgép

Az egykezes Mini Pro masszázsgép az önkezelés kényelmes és igen hatékony eszköze. Könnyen magunkkal vihetjük bárhová (a súlya mindössze 1,4 kg), és bármilyen testhelyzetben (ülve, állva, fekve) alkalmazható. Másodpercenként 20-40 lökéshullámra képes. A legmélyebb izomrétegekben is kifejti hatását.

A Versa Pro multifunkcionális masszázskészülék. Hétféle programja között mindenki megtalálhatja a számára épp legkedvezőbb hatásút. A derék, a karok, a comb, a lábszár, a talp masszírozására egyaránt használhatjuk.

A Thumper Sport készülék gyors segítséget jelenthet a nyaki és hátfájdalmak ellen. Hosszú nyelével a test bármely részéhez könnyen hozzáférhetünk. A praktikus kialakítású, 1,4 kg súlyú gépet bárhová magunkkal tudjuk vinni. Sportoláskor, utazáskor vagy a munkahelyen plusz biztonságérzetet ad, ha nálunk van egy Thumper Sport masszázsgép. Ha otthon kezeljük vele magunkat, sokoldalú képességeit még inkább kihasználhatjuk.

A kanadai gyártmányú Thumper masszázsgépek mindegyikéről elmondható, hogy saját kategóriájukban a legmagasabb színvonalat képviselik. Bármelyiket választjuk közülük, az egyedülálló hatásfok garantált.

Ha kérdezne a Thumper kezelésről vagy a masszázsgépekről, írjon nekünk:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.