Érdeklődés: +36 20 224 8254

Vélemények

Vélemények - Résztvevőink mondták

Közel 5 éves tanulmányaim alatt ennyire alapos és összeszedett tanfolyamon még nem volt alkalmam részt venni! Ernő és Tamás tudása, hozzáállása és türelme példaértékű, a tananyag pedig kimeríti a tökéletes fogalmát, köszönhetően a részletes leírásoknak és a képekkel gazdagon illusztrált szerkezetének, mely együttesen teszi komplex egységgé!

Kedves Ernő és Tamás!

Szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget és útmutatást, számomra -előképzettség nélkül - is érthetően magyaráztátok el az elméletet, és mutattátok meg a gyakorlati részt is! Nagyon jó volt a hangulat, csak úgy repült az idő! :)

Köszönöm!

Köszönet Ernőnek és Tamásnak!

Örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra. Maximális tudásukkal és segítőkészséggel támogattak bennünket! Fantasztikus élmény volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Hála és köszönet érte!

Köszönet a gerincoszlop, a csigolyák egymáshoz való viszonya helyzete mozgása és lehetséges korrekciójáért alapos mélyreható tudásotok és látásmódotok megosztásáért. Köszönöm

A leghasznosabb, legalaposabb tanfolyam volt számomra!

Az elméleti részen túl, az újonnan tanult fogásokon kívül sok, régebb óta alkalmazott technika is letisztult számomra, hála a rengeteg gyakorlási lehetőségnek, az oktatók magas szintű szakmai tudásának, a sok türelemnek. Minden kollégámnak ajánlom! Hála és köszönet Ernőnek és Tamásnak!

Örömömre szolgált a tanfolyamon részt venni, a szakmai továbbképzés mindig szükséges a számomra. Végre egy olyan képzés ahol a szakmaiság és a jó energia ötvözi egymást. Nem volt mellébeszélés nem volt maszlag csak a tények hol, hogyan, milyen fogásokkal és miért kell azt ott helyretenni. Az anatómiai háttér pedig példa értékű, most már tudjuk miért, és hogy kerül a helyére az a bizonyos csigolya. Mindenkinek csak javasolni tudom, ha nagyon jót akar tanulni jó emberektől.

Kedves Ernő és Tamás!

Nagyon sok tanfolyamon előadáson volt szerencsém részt venni, de a Ti tanfolyamok messze a legjobb volt mind közül. Mind szakmailag, mint emberileg kifogástalan. nagyon jó családias környezetben éreztem magamat, és ehhez persze elengedhetetlen nem csak az oktatók minősége felkészültsége, hanem maga a csapat a leendő kollégáim... Még egyszer köszönöm nektek... És csak így tovább! Előbb utóbb Ti lesztek a legkeresettebb tanfolyam az országban.. Ebben biztos vagyok!

Baráti üdvözlettel:

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, profi módon össze rakott, tartalmas és részletes "számomra" nehéz, tanulós, dolgos időt töltöttünk együtt, amit köszönök ! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm Ernőnek és Tominak a maximális tudás átadást és odafigyelést

Maximális elégedettség! A tanfolyam nagyon jól felépített, gyakorlati és elméleti oldalról is. Az oktatók tapasztalati tudása lenyűgöző, ami pedig ennél fontosabb, hogy nagyszerűen át is adják és önzetlenül meg is osztják ezt a tudást. A tanfolyamon nincs sok ember, éppen ezért maximális az odafigyelés, a hangulat pedig családias, aminek eredményeként nagyon jó hangulatban telik az oktatás. Nap, mint nap sikeresen alkalmazom a tanultakat, ez is mutatja, hogy valóban használható és működőképes a tudás, amelyet kap az ember. Élmény tőlük tanulni, használható eredményes tudást kap az ember, nyugodt szívvel ajánlom őket bárkinek.

Köszönöm a lehetőséget és a maximálisan átadott szakmai tudást a tanfolyam alatt, mint elméletben, mint gyakorlatban! Úgy érzem jelentős tudásra tettem szert genetikámból adódóan és nememtől függetlenül is! Nagyon sok pozitív tapasztalatom lett azóta a munkámban és a jól esnek a visszajelzések, hogy az embereknek, ennek a módszernek köszönhetően még hatékonyabban tudok segíteni! Nagyon jó volt a hangulat és tetszett, hogy kiscsoportos ezáltal úgy éreztem sokkal jobban oda tudunk figyelni egymásra és pontosabban meg tudjuk tanulni a technikákat! Még egyszer köszönöm! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Nekem ez volt az első komolyabb képzés ahol az ízületek mozgásáról, mozgathatóságáról tanulhattam. Nagyon jó volt ez a szemlélet mód és a keret rendszer, amit Ernőéktől kaptam. A gyakorlatiassága mellett meg volt a hozzá tartozó szükséges funkcionális anatómia háttér is így tudatosan alkalmazható a módszer és ajánlom mindenkinek, aki a manuális kezelések iránt érdeklődik.

A tanfolyam nagyon jó volt, a társaság kimondottan jó volt, családias. Az oktatók minden elvárást felülmúlva oktattak és segítették a fejlődésüket és így minden akadály mentesen ment. Őszintén szólva, sajnálom, hogy ilyen gyorsan véget ért a tanfolyam, mert annyira jól éreztem magam közben illetve már várom a következő lehetőséget, hogy együtt tudjunk dolgozni és tanulni.

Nagyon szépen köszönök mindent! Nagyon - nagyon nagy élmény volt a tanfolyam! Biztosan megbántam volna, ha nem megyek el!

Ernőtől és Tamástól sokat kaptam, kis dolgokat és nagyokat. Van, akinek a megfelelő szó kell, vagy egy megfelelő időben elkapott mozdulat . Van, akinek csak egy kirakós játék utolsó darabjait kell helyére illeszteni, van akivel elő kell vetetni a jàtékot. Ernő mindenkinek tud ujjat adni, annak, aki màr évtizedek óta csinàlja, és annak is aki csak most kóstol bele ebbe a szakmában. Elmélet és gyakorlat kézenfogva jár nála. Ajánlom a valódi értéket keresőknek!

A képzés áráért rögtön két oktatót is kaptunk: Ernő a mögötte álló évtizedes gyakorlattal, Tamás a gyógytornász szakértelmével, nemcsak a gyakorlati fogásokat de a kellő elméleti hátteret is sikeresen adták át. Ábrák, pdfek, videok, poszterek, csontvázak és a saját testünk is modellül szolgált, hogy megértsük a Yumeiho masszázs gondolatiságát: mi romolhat el a testben és azt hogyan és milyen mértékben hozhatjuk helyre.

A gyakorlás során Ernő és Tamás is "feláldozta" a saját testét. Volt hogy rajtunk mutatták meg, mit is kell a páciensnek éreznie, és az is előfordult, hogy ők maguk feküdtek a kezünk alá és úgymond "belülről" adtak visszacsatolást arról, amit csinálunk. A masszázsalanyok, akiken gyakoroltunk, javarészt olyanok voltak, akik ismerik (maguk is művelik, vagy rendszeresen járnak Yumeiho masszászra) így ők is sokat segítettek a visszajelzéseikkel.

A hangulat oldott; a munkatempó fárasztó, de teljesíthető; a hely jól megközelíthető; a terem tiszta és rendezett, a srácok viccesek, mi kell még?

Egy szó mint száz: rengeteg figyelmet, alapos oktatást kaptunk, gyakorlati tanácsokkal, élő példákkal, csak ajánlani tudom őket!

Én 2016 ban végeztem Budapesten a KIROCENTRUM-ban.

Lukszics Ernőtől tanultam a GERINCTERÁPIA tanfolyamon, manuàlis fogàsokat, kezelési technikákat. 20 éve vagyok gyógymasszőr, de az Ernőnél tanultaktól szinteket emelkedett a kezeléseim színvonala. Nem ismerek még egy olyan terapeutàt, aki ilyen tanàri pontossàggal tanít, magyaràzza el, a manuàlis fogàsok gyakorlati kivitelezését (Ernő egyébként éppen tanàr ember is) Most ősszel ismételten meglátogattam a Kirocentrumot egy-egy fogáson kellett finomítanom (4 év után, vettem a fáradságot 250 km utaztam, 1.5óra ismétlés miatt). Megérte! Tökéletesen megy. Összegezve: ha szeretnénk teljeskörű teràpiàt adni pàcienseinknek, akkor kihagyhatatlan a manuális teràpiák (közöttük a csontkovàcsolàs) elsajàtîtàsa, mivel több esetben a fàjdalom, feszesség hátterében nagyon sokszor ízületi blokk àll, ahol semmit sem segít, még 20 db masszázs sem. Tökéletesen világos képet kaptam, (megtanultam) az ízületek, csigolyàk, szalagok elhelyezkedéséről, funkciójukról, az ízületeken való manuális fogások alkalmazásáról. Nem tudom elégszer hangsúlyozni a „tanàri nyelven” làtàst. Inspirációt kaptam Ernőtől és Tomitól, hogy működik egy praxis (hogy lehet, és kell professzionális szinten végezni) Köszönöm a mentorlàst!

Új kocsit akartam vásárolni. Autószerelő ismerősöm azt mondta, „ha jót akarsz venni Japán vagy Német autót vegyél”

Azért hoztam fel ezt a példát, mert Ernő Yumeiho tanfolyama ötvözte a precizitást és a „szakma iránti alázatot”. Legfőbb "hibája" az volt, hogy a lazításra nem hagyott időt.

Azért mentem oda, hogy tanuljak – gyakoroljak. Ez maximálisan megvalósult. Gyakorlás, gyakorlás míg nem csak elméleti a tudás, hanem már készséggé válik.

Én korábban ahhoz szoktam, hogy megkezelem a tanulótársamat, majd jön a lazítás, amíg engem kezelnek. Na, itt ilyen elvétve volt. Mindig jöttek a már végzett tanulók, akik segítették a csapat munkáját, akiken lehet tanulni, gyakorolni és nem csak az oktató instruált, hanem a korábban végzett tanulók is segítettek. Ilyennel Én még nem találkoztam. Szuperintenzív volt az oktatás.

Ami nekem nagyon tetszett, hogy úgy éreztem, hogy nem csak egy oktatáson vettem részt, hanem egy összetartó csapatnak lettem a tagja.

Biztos, hogy folytatom Ernőnél a tanulást.

Vágjatok Bele. Megéri

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Eddigi legjobb tanfolyam, amin valaha is részt vettem. Tele gyakorlási lehetőséggel, szakmai precizitással és tapasztalattal. Minden nap használom és alkalmazom az Ernőtől tanultakat! Gyertek bátran

Kedves Ernő és Tamás. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem ennek a jó hangulatú, érthető előadásmódú, magas színvonalon oktatott YUMEIHO tanfolyamnak. Kiemelkedően magas szaktudásotokkal nem maradt megválaszolatlan kérdés. Köszönöm mégegyszer, remek előadók és oktatók vagytok.

Nagyon örülök, hogy Rátok találtam, a legjobb döntés volt a YUMEIHO. Nem is gondoltam, hogy ilyen komplex technikát kapunk a kezünkbe. Mindamellett, hogy gyakorlatias az oktatás, hiánypótló a hozzátartozó részletes anatómia! Masszőrként rengeteg új hasznos dolgot tanultam. Az oktatás színvonala abszolút tükrözi a szakma iránti elkötelezettséget mindkettőtök részéről! Köszönöm, hogy ott lehettem! Még találkozunk!

Ernő, Tomi! Nagyon köszönöm nektek ezt a tanfolyamot. Egy igazán összeszokott, páros, akik olyan szintű elméleti és gyakorlati oktatást nyújtanak, ami nagyon ritka. Nehéz objektíven véleményt írnom róla, mert engem teljesen magával ragadott. Ha ezzel a tudással és kezeléssel csak a közvetlen környezetemnek segítek, már akkor is bőven megérte, de így pár nap elteltével is elégedett és egészségesebb kliensekről tudok beszámolni. Egyszerűen imádom a YUMEIHO-t!

Sziasztok!
Szokás mondani, "ha visszamehetnék az időben..." Bár, ennek így kellett történnie:) Először alanyként jelentkeztem bevallom, hogy kicsit félve, mi is fog velem itt történni. Majd egy olyan kellemes, jó hangulatú csoportban találtam magam, ahol az oktatók kiváló szakértelemmel felvértezve adták át az ismereteket, hogy kedvet kaptam.Mondják, hogy evés közben jön meg az étvágy. Ez itt is igaz. A Yumeiho technikáról előtte nem hallottam, de számomra kifejezetten jól esett és a következő tanfolyamra be is iratkoztam, mint tanuló. Annak ellenére, hogy csupán érdeklődés szintjén vágtam bele, nem voltam se kiközösítve, se hátrányosan megkülönböztetve. Valahol el kell kezdeni:)
Ernő és Tamás együttese több, mint teljes értékű ismeretátadást tesz lehetővé. A "mit csinálj" minden más oktatáson elhangzik. Még talán a "hogyan" is.
Náluk a "miért csináld" is az elengedhetetlen csoportba tartozik. Utóbbiban segítenek videók, kiváló kommentekkel, modellek, és az oktatók saját "testüket is feláldozzák a tudomány oltárán".
Nincs lazítás, mindenre figyelnek, és egyből kijavítanak, hogy esély se legyen a rossz mozdulatok beidegződésére.
Csak ajánlani tudom, megéri!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.