Érdeklődés: +36 20 224 8254

Masszázstanfolyamok

Yumeiho masszázstanfolyam I-II. szint (egy képzés keretében)

Következő tanfolyam indítási időpontja: 2024. május 4..

Időtartam: 3x2 nap + 2 gyakorló nap (a gyakorló napot a csoport közösen jelöli ki)

Képzési napok: 2024. május 4-5., 11-12., 18-19.
A képzési napok mindig szombatra és vasárnapra esnek, 09:00-től kb. 17.00 - 18:00-ig

FIGYELEM! Mi csak kislétszámú tanfolyamokat tartunk. A hallgatók különböző tudás- és gyakorlati szinttel jönnek hozzánk. Nekünk fontos, hogy mindenkire annyi időt fordítsunk, amire neki személyre szabottan szüksége van a technika preciz elsajátításhoz.
Csoportlétszám: 8 - max. 10 fő.

Jelentkezni 25.000 Ft előleg befizetésével lehetséges az alábbi bankszámlára. A jelentkezés csak ebben az esetben érvényes. Enélkül a helyet nem tudjuk garantálni.
Amennyiben a tanfolyam nem indul, a befizetett előleget visszautaljuk!
A helyfoglalás az előlegek beérkezésének sorrendjében történik.
14 napon belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni a terem bérleti díja miatt.


Lukszics Ernő EV
OTP Bank: 11713005-20602006-00000000
Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2024. április 29.


A fenti időpontot követő tanfolyam indítása: 2024. június 22.

Ha a soron következő 2024. május 4.. kezdési időpont nem megfelelő, és inkább a 2024. június 22. kezdésű csoportba szeretnél jelentkezni, akkor is jelentkezz bátran már most, de az Üzenet mezőbe írd be mindenképpen a választott dátumot.
A képzési napok mindig 3 egymás utáni hétvégére esnek (szombat és vasárnap).

Jelentkezés:

Árak

Yumeiho - I. szint (különálló modulként):
A tanfolyam díja: 100.000,- Ft
Japán I. oklevél - 100 USD

Yumeiho - II. szint (különálló modulként):
A tanfolyam díja: 100.000,- Ft
Japán II. oklevél - 200 USD

Tanfolyam díja (I. és II. szint egyben):
200.000 Ft + japán oklevelek (+300 USD)
(Yumeiho I. oklevél: 100 USD, Yumeiho II. oklevél: 200 USD)
A japán oklevelek árát egy összegben kell fizetni (300 USD)

Részletfizetési lehetőség (a két szint egyszerre történő elvégzése esetén):
2 x 105.000 Ft (két részletben történő fizetés esetén összesen 210.000 Ft)

Helyszín

Budapest XIII. kerület Frangepán utca 7.
(Fókusz Irodaház - 2. emelet, 209-es szoba)

Közlekedés

M3 metro Árpád-híd megállójától 5 perc séta.

Parkolás

Az irodaház előtt az utcán (hétvégén ingyenes).

Vélemények

Nagyon örülök, hogy Rátok találtam, a legjobb döntés volt a YUMEIHO. Nem is gondoltam, hogy ilyen komplex technikát kapunk a kezünkbe. Mindamellett, hogy gyakorlatias az oktatás, hiánypótló a hozzátartozó részletes anatómia! Masszőrként rengeteg új hasznos dolgot tanultam. Az oktatás színvonala abszolút tükrözi a szakma iránti elkötelezettséget mindkettőtök részéről! Köszönöm, hogy ott lehettem! Még találkozunk!

Ernő, Tomi! Nagyon köszönöm nektek ezt a tanfolyamot. Egy igazán összeszokott, páros, akik olyan szintű elméleti és gyakorlati oktatást nyújtanak, ami nagyon ritka. Nehéz objektíven véleményt írnom róla, mert engem teljesen magával ragadott. Ha ezzel a tudással és kezeléssel csak a közvetlen környezetemnek segítek, már akkor is bőven megérte, de így pár nap elteltével is elégedett és egészségesebb kliensekről tudok beszámolni. Egyszerűen imádom a YUMEIHO-t!

Kedves Ernő és Tamás!

Szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget és útmutatást, számomra -előképzettség nélkül - is érthetően magyaráztátok el az elméletet, és mutattátok meg a gyakorlati részt is!

Nagyon jó volt a hangulat, csak úgy repült az idő! :)

Köszönöm!

A tanfolyam részletei

A Yumeiho® több mint száz - meghatározott sorrendű - masszázsfogásból áll. Ez a tradicionális japán technika az egész test kezelésére kiterjedő módszer, amely a mozgásszervi panaszok egyik hatékony és eredményes alternatív gyógymódja.

Tanfolyamunk biztosítja jelentkezőink számára, hogy a módszer megértéséhez szükséges elméleti ismereteket és az alkalmazáshoz elengedhetetlen gyakorlatot megszerezze. A részt vevők minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy a részleteket is megértsék és megtanulhassák, hiszen a cél az, hogy mindannyian hiánytalanul birtokában legyenek az átadható ismereteknek.

A Yumeiho® masszázs alkalmazható más tanult módszerek kiegészítésére, szakmai tudásunk bővítésére, de az is megtanulhatja, aki csak otthoni vagy baráti körben történő segítségnyújtásra kívánja használni. A hivatásszerű alkalmazása természetesen hosszabb gyakorlást igényel, de az alapok a tanfolyam időtartama alatt megszerezhetők.

A módszert úgy oktatjuk, hogy a nálunk végzett hallgatók számára a Yumeiho® ne csak egy keretek közé szorított és rutinszerűen ismétlendő, kötött mozdulatsorokból álló „masszázstechnika” legyen, hanem idővel a Yumeiho® mesterévé is válhassanak. Ezért a módszer elsajátításán túl tanulóink - a szakmai kompetencia határain belül – betekintést nyerhetnek többféle állapotfelmérő és diagnosztikai módszerbe, megismerhetik a leggyakoribb mozgásszervi panaszok lehetséges okait, tünetegyütteseit, valamint azt, hogy mi történik pontosan a szervezetben a kezelés során. Ezzel a szemléletmóddal könnyebben megérthető, hogy mit, miért csinálunk.

Hallgatóinknak azokat az „apró” részleteket is megmutatjuk (pl.: a masszázs üteme, ritmusa, mélysége, a terapeuta elhelyezkedése, testsúlyának optimális kihasználása, , …stb), amelyektől olyan Yumeiho® masszőrré válhatnak, akiknek a vendégeik szívesen adják tovább a nevét. A biztos alapok birtokában a többi már elszántság és kitartó gyakorlás dolga.

Már a tanfolyam első napjától arra törekszünk, hogy hallgatóink mielőbb beépíthessék saját praxisukba a módszert. Az ízületek mozgásterjedelmének javítására, a hibás ízületműködés helyreállítására alkalmazható fogások, tovább növelik az önálló munka eredményességét és hatékonyságát.

VIZSGA – OKLEVÉL

Jóllehet a vendégeket elsősorban nem a papír érdekli, hanem a kezelés eredményessége, mégis érdemes a tudást szabályos tanfolyami keretek között megalapozni.
A tanfolyam utolsó napján nemzetközi engedéllyel rendelkező vizsgáztató előtt történik a vizsgázás. Sikeres vizsgák esetén a tokiói YUMEIHO® központ által kiállított, japán oklevelet kapnak hallgatóink, az adott szintnek megszabott árért.

Fontos: Mivel a "YUMEIHO" szó nemzetközi védjegyoltalom alatt áll, a YUMEIHO szót bármiféle reklámban (web oldal, Facebook, stb.) csak a 3. szint megszerzése után használható.

OKTATÁSI ANYAGAINK

A módszer elméleti alapjainak és azok összefüggéseinek megértését sokféle szemléltetőeszközzel segítjük (anatómiai ábrák, modellek…stb).

Minden jelentkezőnk az első napon megkapja a színes képsorozattal és részletes magyarázó szöveggel ellátott segédanyagot, valamint egy CD-t, amelyek lehetővé teszik az otthoni gyakorlást, a fogásnemek, mozdulatok pontosítását, a részletek felelevenítését.

A CD anatómia ábrákat, szakmai képeket, folyamatábrákat, 3D animációkat és videókat, továbbá Saionji Masayuki - eredeti - oktatási céllal készült filmjét is tartalmazza.

Mindezeket a tanfolyam díja magában foglalja.

Esetenként lehetőség van egyéni időbeosztással is elvégezni a tanfolyamot. (Személyes egyeztetés szükséges.)

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.