Érdeklődés: +36 20 224 8254

Kezelések, terápiák

Gerincterápia - Complex Spine Method ®

A gerincterápia módszere a mozgásszervrendszer működészavaraival, betegségeivel, főleg a gerinc eredetű panaszok kezelésével foglalkozik - kizárólag alternatív módszerek és gyógymódok felhasználásával.

Ahogyan a panaszok hátterében is sokféle ok állhat, úgy a segítséget jelentő gyógymódok is sokfélék lehetnek. Ma már számtalan önálló, alternatív kezelési mód létezik, de egyetlen gyógyító technika sem kiáltható ki egyedüli, „mindenható” módszernek és egyik sem alkalmazható sémaszerűen.

A különböző gyógymódok „útvesztőjében” a fájdalmat érző ember sokszor már eligazodni sem tud. Egy – egy terápia vagy módszer nevének értelmezése sem egyszerű, azt pedig végképp nehéz eldönteni laikusként, hogy a sokféle terápia közül melyik segíthet leginkább, melyik a legeredményesebb.

Meggyőződésünk, hogy a mozgásszervi betegségek kezelése a különböző gyógymódok együttes alkalmazása révén a leghatékonyabb. Munkánk során is ezt az egyszerű alapelvet követjük. Minél több oldalról segítjük a szervezetet a gyógyulásban, annál jobb eredményre számíthatunk.

Az évek alatt szerzett tapasztalataink alapján állt össze saját módszerünk: a GERINCTERÁPIA®. amely az alternatív gyógyászat különböző szakterületeinek többféle gyógymódját és kezelés típusait foglalja magában, ezeket komplex módon alkalmazva.

Módszerünkben többféle masszázstechnikát, trigger és tenderpont kezeléseket, aktív és passzív izomnyújtásokat, mobilizációs technikákat, ízületkorrekciós műfogásokat használunk. Az eszközös terápiák közül a speciális gépi mélyizom masszázs (Thumper), az Adjustorral végzett ízületkorrekciók, a kötőszöveti (fascia) kezelésére alkalmas vákuum csészék használata, számtalanszor bizonyították már hatékonyságukat. Gerincferdülések korrigálásához, tartásjavításhoz, a mélyizomzat megerősítéséhez, a megfelelő statikai helyzet helyreállításához és stabilizálásához a gyógytorna bizonyos típusai magasan a legeredményesebbek.

A kezelés ára:

Adekvát (célzott terület kezelés)

Időtartam: 30 perc

17 000 Ft

MIKOR ÉRDEMES HOZZÁNK FORDULNIA, MILYEN PANASZOK ESETÉN TUDUNK SEGÍTENI ÖNNEK?

Módszerünk elnevezése "Complex Spine Method ®", de nem a névválasztást vagy elnevezést tarjuk fontosnak, hanem az eredményességet. Természetesen a legtöbben gerinc eredetű panasszal fordulnak hozzánk, de ugyanolyan hatékony segítség lehet a végtagok kezelésében is, pl.: váll vagy térdfájdalom.

yumeiho masszázs

Érdeklődés / időpontfoglalás:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.