Érdeklődés: +36 20 224 8254

Thumper Sport masszázsgép

THUMPER MASSZÁZSGÉPEK

Sport

A legsikeresebb Thumper.
Kicsi, könnyű, megbízható, gondozást nem igényel. Ezt az „egykezes gépet” önállóan használhatjuk otthon vagy akár a munkahelyen.

Thumper Sport masszázsgép

A hát és nyaki fájdalmak leggyakoribb okozója a tartós ülő testhelyzet. A számítógépek terjedésével átlagosan több mint 6 órát töltünk ülő helyzetben, gyerek és felnőtt egyaránt. Munkahelyen vagy az autóban ülve a gerinc mélyizmai elfáradnak, befeszülnek és görcsössé válnak. A fej lógatása csak tovább rontja a helyzetet, végül a fájdalom állandósul, már elviselhetetlenné válik. Általában a lapocka közötti területen, a vállak környékén jelentkezik először, később a karokba is kisugározva, bizsergést, zsibbadást, míg a nyaki szakaszra átterjedve fejfájást vagy szédülést is érezhetünk. Ilyenkor gyors és hatékony segítséget nyújt a készülék, amit akár munkahelyi fiókunkban is tarthatunk.

Otthoni használat

Otthoni körülmények között a használati lehetőségeink kibővülnek. Ülve és fekvő testhelyzetben komfortosabban, kényelmesebben kezelhetjük magunkat. Az egész testet önállóan, segítség nélkül, könnyedén átmasszírozhatjuk. A praktikusan kialakított masszírozó fej lehetővé teszi, hogy a test bármely részéhez hozzáférjünk.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

  • A hosszú nyél segítségével a hát középső szakaszát is könnyedén elérjük
  • A használata nem okoz fájdalmat, mégis alaposan megdolgozza az izmokat
  • A masszázs ereje szabályozható, így a kisebb és nagyobb izomtömeg optimális erejű kezelésére is alkalmas
  • Súlyánál és méreténél fogva magunkkal vihetjük sportoláshoz vagy utazáshoz

Ha kérdése van a masszázsgéppel kapcsolatban, írjon nekünk:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.