Érdeklődés: +36 20 224 8254

Mikor alkalmazzuk a Yumeiho®-t?

Milyen esetekben alkalmazzuk a Yumeiho® terápiát?

A legjobb prevencióként használni ezt a technikát, megelőzésként, amikor még nem fáj a váll, hát, derék, térd, boka, nem zsibbadnak a végtagok, nincs zúgó-sistergő zaj a fülben, állandó fejfájás, szédülés vagy éppen meddőségi gondok.

A keleti gyógyászat holisztikus szemléletű. A fizikai szinten nagyobb hangsúlyt fektet a test szimmetriájára és energiarendszerére.

A Yumeiho® terápiában a nyomó, gyúró, görgető masszázselemek olyan összhangban kerülnek alkalmazásra, mely lehetővé teszi lényegesen több mozgásszervi betegségben való alkalmazását.

A gerincbetegségek jelentős hányada már fiatal korban elkezdődhet, és sokszor a nem kellő odafigyelés vagy a ”majd kinövi” hozzáállás hozzájárul a gerincferdülés, a hajlott hát vagy éppen a kiegyenesedett hát biztos kialakulásához. Gerincbetegségek felnőtt korban is kialakulhatnak a rengeteg ülőmunka és a mozgáshiány miatt.

Terápiás utókezelésként rehabilitációs esetekben (törések, ízületi kopások, ficamok, rándulások, zúzódások, gerincműtétek, nehéz szülés, izomsorvadások, részleges vagy teljes, végtagbénulások, stroke után) jó hatásfokkal alkalmazható a Yumeiho® terápia.

Gyakorlati ízelítő:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.