Érdeklődés: +36 20 224 8254

Yumeiho® névhasználat, licensz engedély

Yumeiho® névhasználat, licensz engedély

  1. A Yumeiho® védjegyoltalom alatt áll.
  2. Az 1-es és 2-es fokozat elvégezhető egyben, egy tanfolyam alatt. A 3 danos fokozat csak külön tanfolyam keretén belül oktatható és tanulható.
  3. Yumeiho® masszázsterapeutaként azok hirdethetik magukat, akik 3 dan (fokozat) rendelkeznek, és befizették a licensz díjat. A licensz díj összege 75 EUR, ami egy évre szól (12 hónap), március 31- től a következő év március 31-ig.
  4. A 2 danos terapeuták automatikusan kapnak ingyen licensz engedélyt 15 hónap időtartamra. Hírdethetik magukat és dolgozhatnak Yumeiho terapeutaként, ha az oktatója felel a hallgató munkájáért. Ezt magának az oktatónak kell eldöntenie, és erről írásos engedélyt kell adnia a sikeres vizsgát tett 2 danos terapeutájának.
  5. Aki befejzte a 2 danos tanfolyamot, annak 1 év gyakorlati időt kell eltöltenie, s eközben, vagy ezután folyatnia kell tanulmányait a 3 dan megszerzéséig. Ha ezt elmulasztja és nem jelentkezik a 3 danos képzésre, akkor automatikusan megszűnik a 15 hónapos ingyenes licensz engedélye, nem hirdetheti magát, és nem dolgozhat Yumeiho terapeutaként.

Gyakorlati ízelítő:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk. További információkat erről itt olvashat.